Week 27-2009

28-6
Ben ik in beeld ??
Even op de koffie bij Henriëtte. M'n macrolens laten zien/proberen (de waterlelie bloeit bij haar in de vijver) en we doen een "bokeh" testje met verschillende lenzen. Wat mij betreft komt mijn "pancake" (40 mm lensje) het beste uit de test. Haar resultaten moet ik nog bekijken.
Testje geslaagd... Meer info:
Nog even de tuin in... Er gaat steeds weer iets anders bloeien.
29-6

Echte Betuwse kersen!
Bij Agnes geweest. Ze kan zo lekker koken en mooi het bord opscheppen! En de tuin mooi! Ook een nestje merels maar die hebben we met rust gelaten. Ik heb haar mijn camera en lenzen laten uitproberen vandaag.
30-6

Morgen moet het dan gaan gebeuren... Dan wordt in ons gebied de ov chipkaart in werking gesteld. En dat niet alleen. De collega's en bussen van de Novio komen ook bij ons in / op en rond het pand. Dat wordt een drukte van belang waarschijnlijk.
1-7

Hij doet het! Dat linker pictogram is van de kaartlezer en die andere geeft aan dat er satelietverbinding is. Ter info: twee reizigers gehad die hem hebben gebruikt vandaag.
5000 km op het fietstellertje vandaag. Ik maak meer km met de fiets dan met m'n autootje volgens mij.
2-7

In afwachting van een avondje TOP radio.... "War Of The Worlds" wordt live uitgezonden vanuit de Heineken Music Hal. Ik was er graag bij geweest maar ja je kunt niet alles hebben. Maar dit is ook goed, lekker languit op de bank met de koptelefoon op ;-)
Hapje, drankje...
3-7

Lelie.
Vuurpijl.
4-7
www.ov-chipkaart.nl
Bokeh